Szeretek fotózni, szeretek a kertben bíbelődni, barkácsolni, kézimunkázni, babusgatni az állataimat, főzni is szeretek, nyitott vagyok újdonságokra, de odafigyelek a bevált tapasztalatokra is. Szeretek blogot írni...
Keresés
Utolsó kommentek
Adorján Tímea:
Szia!
Látom, 2014-es a cikk... Én is kaptam jó sok virághagymát, és a Te ötleted tűnik a legkompak... (2018.09.17. 14:42)Tengernyi tulipánom lesz
Viktória Ferenczy:
Sajnos a szőlőm elfagyott ! Nem tudom mit csináljak? Arra gondoltam hogy visszavágóm, de nem tudom... (2016.04.26. 18:12)Fatörzsmeszelés
vörösbor(de)minőségi:
álomszép a jázmin.
kell valami különös metszés?,mert úgy látom a szeretet az nem elég neki.4éve k... (2016.03.30. 21:01)Jázmin, jezsámen
Norbert Dudás:
@Loname: Köszönöm a gyors választ,akkor tényleg időtálló. (2015.06.07. 20:38)A komposztálás hálás téma
Loname:
@Norbert Dudás: Kedves Norbert! Tizennégy éve áll a kerítésnek az a része, ami selejtes armatúrábó... (2015.06.07. 12:42)A komposztálás hálás téma
szilvából készült.
Állítólag nem ördöngösség a csatni (chutney) készítése, de ha az lenne is neki kéne fogni (mert "mindent ki kell próbálni", ugye?). A csatni indiai étel, de ma már a világnak nincs olyan szöglete, ahol ne ismernék: az angolok és a franciák már az…
Kis vegyes az izgalmak levezetésére.
"Nem történik semmi", mondom napokig, aztán egy napba sűrűsödik sok minden. Legalább túl vagyok rajta: nem mérlegelem, hogy jó, vagy rossz, nekem már minden történés izgalommal jár - van, hogy aludni sem tudok a holnapra várva... (Ezért is…
Utolsó kommentek